Vad säger våra kunder?

Elin, 

Efter flera månaders stressig vardag, utebliven menstruation och bekräftat låga hormonnivåer kom dålig sömn och nattliga svettningar som ett brev på posten. Värmevallningar dagtid kom också ganska omgående.

Jag är inte alls i åldern för att hamna i klimakteriet och kände mig väldigt låg över detta. Efter att ha fått tips om TRANSITION testade jag och genast sov jag bättre, och värmevallningarna slutade direkt. Helt otroligt!

Jag testade sedan en burk REPLENISH. Min ägglossning och mens har kommit tillbaka och kroppen känns mer harmonisk. Jag känner sådant välbefinnande.

Kan varmt rekommendera dessa produkter. Qi Sweden har fantastisk service och rådgivning. Stort tack!
/ juli 2021

☯️  ☯️  ☯️  ☯️  ☯️

Monica,

Efter att ha letat och provat ett flertal olika tabletter för nattliga och dagliga värmevallningar, utan märkbart resultat, så kom jag över ett reportage om en kvinna som hade blivit hjälpt av TRANSITION.

Inget att förlora – jag beställde mina första burkar för ett par år sedan och det dröjde inte länge förrän jag fick en hel natts sömn och dagarna blev mycket bättre.
Attacker kan komma, men det är sällsynt och i så fall går dom över lika fort som dom kommer.
Så skönt att slippa dessa kraftiga värmevallningar som styrde hela mitt liv förut!
Rekommenderar dessa tabletter varmt.
/ februari 2021

☯️  ☯️  ☯️  ☯️  ☯️

Helena Jansson

Jag började använda RELAX för en månad sen. Nu sover jag mycket bättre. 7-8 timmar i streck vilket jag inte gjort på evigheter.
Och mina klimakteriesvettningar har minskat både i antal och i tid.
Jag kommer definitivt att fortsätta med RELAX. 🙂
/ februari 2021

☯️  ☯️  ☯️  ☯️  ☯️

Maria, 47 år

"Efter ett stressigt fjolår började jag ta REPLENISH i januari 2021. Redan efter några dagar upplevde jag att jag sov bättre, kroppen kändes mindre stel och jag kände mig klarare i tanken. Förvånande nog känns min tinnitus också bättre."
/ januari 2021

☯️  ☯️  ☯️  ☯️  ☯️

Tomas

”Har använt REPLENISH i cirka 5 månader.
Min kropp är känslig för stress, överhettning, ja livet i allmänhet. Replenish hjälper mig att hålla min kropp på en högre nivå och jag orkar med att göra mer av vardagens bestyr.
För mig en riktig life saver.”
/ december 2020

☯️  ☯️  ☯️  ☯️  ☯️ 

Armanch, 30 år

"Har haft stora sömnproblem en längre tid. Som egen företagare har 2020 varit ett väldigt tufft år för mig och min sambo. Har nästan varje natt från mars månad haft oroliga drömmar som har gjort att jag inte fått den där djupa sömnen som behövs för att jag ska känna mig utvilad. Vissa nätter har varit bättre än andra, men långt ifrån bra.

Som ADHAare så har jag fått en hel del medicin utskriven när jag var yngre. Den medicinen gjorde mig bedövad och efter det har jag inte varit något större "fan" av syntetisk medicin. När man väl har börjat är det svårt att sluta för man blir beroende. Detta har gjort att jag är skeptiskt till all slags medicin, både naturligt och framställd, men när jag såg att min sambo mådde bättre av RELAX så började jag bli lite mer öppen för dessa produkter. Det är ju inte heller som medicin som man blir beroende av utan kosttillskott som man tar när man behöver det.

För ca 10 dagar sedan började jag att ta Relax efter rekommendation från min sambo. Nu har jag världens energi och positivitet inom mig fast att vår personliga ekonomi fortfarande är under hårt tryck. Kan knappt beskriva denna känsla!

Så ett stort tack till min sambo och dessa kinesiska örter som ger min själ ett inre lugn som jag idag behöver för att gå vidare och hitta nya lösningar som genererar inkomst.
Om du är stressad eller inte kan sova ordentligt, förändra ditt liv genom att använda Relax. Ge din själ och kropp en chans att må bättre."
/ december 2020

☯️  ☯️  ☯️  ☯️  ☯️